Krokodil (fotó: Pixabay)
WOW

Krokodilt videózhattak a folyóban Galgócnál – itt a felvétel

Különös felvétellel kereste fel a rendőrséget egy galgóci nő a minap, melyen az látszik, hogy valami, melynek mozgása és alakja egy krokodilra hajaz, békésen úszkál a Vág folyóban. A videótól nem lettek nyugodtak a környékbeliek.

A videót a Paraméter cikke szerint a héten készítették a Nagyszombattól alig 20 kilométerre található városban:

Krokodíl vo Váhu?

AKTUÁLNE: KROKODÍL VO VÁHU?Na políciu sa obrátila pani, ku ktorej sa dostalo video, na ktorom je vo Váhu pri Hlohovci neidentifikovateľné zviera pripomínajúce krokodíla. Video malo byť natočené tento týždeň. Policajti išli preveriť danú oblasť s negatívnym výsledkom. Ťažko povedať, čo na videu je, buďte pre istotu obozretní. Udalosť bola polícii oficiálne nahlásená ako "krokodíl vo Váhu" – preto neberte túto informáciu ako špekulovanie polície, ale ako udalosť, ktorá bola takto oficiálne prijatá.

Gepostet von Polícia Slovenskej republiky am Samstag, 21. Juli 2018

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, hogy megnézzék, ott van-e még az, amit krokodilnak is lehet nézni, de nem találtak semmit.

„Nehéz megmondani, hogy mi látható a videón, mindenesetre legyen mindenki óvatos. Az esetet hivatalosan úgy jelentették be a rendőrségen, hogy: krokodil a Vágban – ezért az információt ne kezeljék úgy, mintha a rendőrség találgatása lenne“

– idézte a cikk a rendőrség Facebook-bejegyzését.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!