Fotó: Facebook/Lackó Koller

Így reagált az Animal Cannibals Kate McKinnon magyar rappelésére

Igencsak meghatotta az idestova 30 éves Annimal Cannibals tagjait Kate McKinnon produkciója, aki Jimmy Fallon vendégeként rappelte el magyarul a Yozsefvárost.

Mint azt korábban írtuk, a 2016-os Szellemirtókból ismert Kate McKinnon hosszú ideig Budapesten forgatta A kém, aki dobott engem című filmjét. Ez idő alatt megtanult kicsit magyarul, de ami a legjobban megy neki, az az Animal Cannibals 1995-ös Yozsefváros című száma. Ezt elő is adta Jimmy Fallon Tonight Show-jában, a videót tíz óra alatt 2,3 milliószor látták a Facebookon.

A HVG megkereste a kannibálokat, azaz Ricsipít és Qka MC-t, akik odáig voltak McKinnon performanszától.

„Leesett az állunk, meghökkentünk. Az összes olyan létező dolog, amit az ember ilyenkor el tud képzelni, jelentkezett, tehát volt vérnyomás-emelkedés, erős szívdobogás, majdnem még a könnyünk is kicsordult a szépségtől. Egy nagyon komoly magyar zenei szakember írt nekem egy sms-t az előbb, hogy hosszú évek óta ez gyakorlatilag a legnagyobb magyar könnyűzenei siker az Egyesült Államokban. Ha belegondolsz, rengeteg magyar zenekar próbálkozik amerikai karrierrel, de ilyen nézettséget meg elérést, mint ez kis nyúlfarknyi rap, nem produkáltak az elmúlt időben.”

– nyilatkozta Ricsipí a lapnak. Az Animal Cannibals a Facebookon meg is köszönte a színésznő produkcióját.

Akkor ezt most nagggyon köszönjük!!! ????????

Közzétette: Lackó Koller – 2018. augusztus 1., szerda

Fotó: Facebook/Lackó Koller