Fotó: Millásreggeli/Selmeczy Csenge

Ettől a teleszemetelt Szabadság hidas fotótól forr most a Facebook

Elképesztő véleménycunamit indított el egy hétfőn posztolt fotó, melyen a gyalogosok által a hétvégén birtokba vett, egyúttal jól teleszemetelt Szabadság híd látható.

A mostani hétvége volt idén nyáron az utolsó két nap, mikor elzárták a forgalom elől a Szabadság hidat. A hídon ez úttal is rengetegen szórakoztak, és ahogy ez már csak ilyenkor lenni szokott, szemét is képződött.

A hulladékkal borított hídról hétfő kora reggel készült egy fotó, melyet a Millásreggeli meg is osztott a Facebookon, azóta pedig pótkocsival hordják alá a kommenteket.

A hétvégén lezárták a Szabadság hidat, amit birtokba vettek a gyalogosok és hajnalig buliztak ott. Ez a felvétel másnap hajnalban készült. Szomorú.(Selmeczy Csenge felvétele)

Közzétette: Millásreggeli – 2018. augusztus 5., vasárnap

„-Inkább az FKF sara ez, ilyen fotót bármelyik tömegrendezvényről lehetne lőni”
– Vagy a nevelésé…”

– ezzel a dialógussal startol a kommentcunami, melyben mindenki kifejti a véleményét, hogy ki is a hibás mindezért, mit szabadna, és mit nem szabadna tenni.

Vannak, akik vásott kölköznek a hozzászólásokban, lásd az alábbiakat példaként:

„Nem az FKF sara. Otthon anyuci és apuci sara aki nem tanította meg kicsiny gyermeküket a szemetes használatára.
Jogos, rengeteg szemetes van a képen, ahová a fiatalok gyűjthették volna a szemetet. Pernahajder egy népség ez, hídon ivászat bezzeg az megy.”

Sokan azt mondják, ez így normális, tömegrendezvény után bizony szemét van. Vannak olyanok is, akik elképesztő ívű liberálisozásba, sőt, prolizásba, bolsevikozásba és tanácsköztársaságozásba fogtak a kép alatt, hogy ezt miként rakták össze, az az ő titkuk marad. Mások a kukák hiányára világítanak rá, amit egy tábor a „nincs minden sarkon WC, mégsem sz*runk oda” érvvel ellenpontoz.

De többet nem spoilerezünk, merülj alá a kommentek és az álláspontok tengerében!

Fotó: Millásreggeli/Selmeczy Csenge