Bent alhatnak a hőségtől szenvedők egy finn boltban – videó

Ritka jó arc intézkedést hozott egy supermarket Helsinkiben: megengedte a vásárlóknak, hogy a légkondicionált vásárlótérben töltsék az éjszakát. A lehetőséggel rengetegen éltek.

Nem csak nálunk van most pokoli hőség, Finnországot is példátlan hőhullám sújtja. Nemrég például a rénszarvasok is annyira szenvedtek a hőségtől, hogy a strandolókkal együtt csobbantak Rovaniemiben.

Az áruházlánc Facebook-posztja szerint az ötlet onnan jött, hogy egy vásárló, aki már alig tudta elviselni a hőséget, viccesen feldobta, hogy szívesen bent aludna a légkondis boltban. A bolt pedig úgy döntött, miért ne. A videóból kiderült, mintegy százan szunyáltak a boltban, és még rengetegen jelezték, hogy jönnének.

A Cool Night at the Store

When heat-weary customers of K-Supermarket Pohjois-Haaga in Helsinki jokingly suggested they would love to spend a night in the coolness of the store, retailer Marika Lindfors took action. #finland

Gepostet von K-ryhmä am Dienstag, 7. August 2018

“Olyan, mintha táboroznánk”

– vélte az egyik vásárló, aki a boltban tölti az éjszakát. Az üzlet szerint az emberek vidámak, élvezik egymás társaságát, és hálásak azért, hogy nem a légkonditlan házaikban kell aszalódni.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!