Fotó: Facebook/Defying Odds: Roman's Journey

Esélye nem volt, hogy járni tudjon a kisfiú, aztán csoda történt – videó

Már születése előtt kiderült a kis Roman Dinkelről, hogy súlyos betegséggel küzd: nyitott gerinccel fejlődött, az orvosok pedig azt mondták, soha nem tud majd lábra állni. A pici családja azonban nem fogadta el ezt, most pedig milliók olvadoznak a videóktól, amiket megmutattak a Facebookon.

A kisfiú anyukája a terhesség alatt azt a megrázó információt kapta orvosától, hogy születendő gyermekének agyán és a gerince körül túl sok a folyadék – írta a CBS nyomán a 24.hu.

A család megtartotta a kicsit, akit születése előtt már megműtöttek. Az orvosok ezután is azt mondták, nincs esély arra, hogy járni fog. Szerető szülei azonban mindent megtettek a gyermekért, rengeteget foglalkoztak vele, és egy speciális járógéppel Roman kétéves korára megtanult járni:

„Hagytam, hogy néha elessen, hogy tanulja meg, nem leszek mindig mellette, hogy elkapjam, hogy megtanuljon saját magán segíteni”

– idézte a lap az anyukát, Whitney-t. A gyermekről és a családról a Defying Odds: Roman’s Journey Facebook-oldalon találsz több fotót.

Sok sikert az élethez, kisember!

Fotó: Facebook/Defying Odds: Roman's Journey