Fotó: police.hu

Videón, ahogy egy besurranó tolvaj kifoszt egy pesti lakást

Lopás miatt keresnek egy férfit a budapesti rendőrök, aki volt olyan okos, hogy kamera előtt pakolta el az értékeket. A hatóság videót is mutatott a settenkedőről, ha tudod, ki ez, szólj.

A rendőrség közlése szerint a férfi 2018. augusztus 3-án 18 óra körül egy Budapest X., Kőrösi Csoma Sándor utcai lakásból műszaki cikkeket és egy táskát lopott el.

A feltételezett elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, sportos testalkatú, oldalt felnyírt, fekete hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor lila trikót és világos rövidnadrágot viselt. De hogy egyszerűbb legyen azonosítani, itt van róla egy videó, ami a lopás közben készült:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Fotó: police.hu