Képünk illusztráció

„Mintha egy horrorfilm elevenedett volna meg” – sokkoló részletek a kávai késelésről

Rettenetes részletek tudódtak ki arról a késelésről, mely szombat este történt a Pest megyei Káván, ahol fesztivált tartottak. Egy szemtanú szerint olyan volt az egész, mintha egy horrorfilm elevenedett volna meg.

Amint arról mi is beszámoltunk, szombat este késelés történt Káván. Egy helyi férfi úgy megszúrt egy másikat, hogy az a kórházba szállítás közben meghalt.

Most a Blikk közölt részleteket a tragédiáról. A lap cikke szerint aznap tököslecsó-fesztivált tartottak településen. A késelés elkövetője, a 47 éves K. Sándor és az áldozat, az 51 éves L. János a lapnak nyilatkozók egyike szerint rendesen beivott. Összevesztek, majd Sándor a sógorra támadt: megvágta a nyakát, majd hátulról meg is szúrta.

„Olyan volt, mintha egy horrorfilm elevenedett volna meg. Jani nyakából ömlött a vér, az emberek meg se mozdultak a sokktól. Tartottam a fejét, kötést szorítottam a nyakára. Még magánál volt egy ideig, fokozatosan szállt ki belőle az élet. Amikor hirtelen könnyebb lett a feje, tudtam, hogy meghalt. Nem tudom, fel tudom-e valaha dolgozni ezt az élményt.”

– idézte a lap a két férfi szomszédját.

A cikk szerint a rendőrség emberölés gyanújával indított eljárást a késelő ellen.

Képünk illusztráció