WOW

Emberrabló támadt meg négy kislányt egy benzinkútnál, de erre nem számított

Egy benzinkútnál próbált elrabolni négy kislányt egy 22 éves férfi Amerikában. Nem számított azonban arra az ellenállásra, amit a gyermekek tanúsítottak – és ez bizony a rendőrségi fotón látszik is az arcán.

Az eset a michigani Millingtonnál történt még pénteken egy benzinkútnál, az autópálya mögött – írta a BuzzFeed nyomán a Zoom.hu.

A férfi, Bruce Hipkins már egy ideje követte a 11-14 év közötti lányokat. A kút mögött megragadta a legfiatalabbat, és közölte vele, most vele jön.

A lányok azonban nem estek kétségbe, ütni, rúgni kezdték a férfit, valamit forró kávét és jégkását is zúdítottak az arcába.

A férfi egy másik lányt is megpróbált elkapni, azt már a hajánál fogva ragadta meg, de a többiek ellenállása ezt is megakadályozta. A férfi végül elmenekült.

A gyerekek ekkor hívták a rendőröket, akik hamarosan el is kapták a férfit, akit most emberrablással és molesztálással vádolnak, és csak akkor védekezhet szabadlábon, ha leszurkol 250 ezer dollárt, azaz mintegy 71 millió forintot.

Az emberrabló (fotó: BuzzFeed/Tuscola County Sheriff’s Office)

A lányok nem sérültek meg a támadás során. A rendőröknek elmondták, az apjuk tanította meg őket, hogy mit kell tenni ilyen esetben. A gyermekeket a rendőrfőnök is megdicsérte.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!