Emberrabló támadt meg négy kislányt egy benzinkútnál, de erre nem számított

Emberrabló támadt meg négy kislányt egy benzinkútnál, de erre nem számított

Egy benzinkútnál próbált elrabolni négy kislányt egy 22 éves férfi Amerikában. Nem számított azonban arra az ellenállásra, amit a gyermekek tanúsítottak – és ez bizony a rendőrségi fotón látszik is az arcán.

Az eset a michigani Millingtonnál történt még pénteken egy benzinkútnál, az autópálya mögött – írta a BuzzFeed nyomán a Zoom.hu.

A férfi, Bruce Hipkins már egy ideje követte a 11-14 év közötti lányokat. A kút mögött megragadta a legfiatalabbat, és közölte vele, most vele jön.

A lányok azonban nem estek kétségbe, ütni, rúgni kezdték a férfit, valamit forró kávét és jégkását is zúdítottak az arcába.

A férfi egy másik lányt is megpróbált elkapni, azt már a hajánál fogva ragadta meg, de a többiek ellenállása ezt is megakadályozta. A férfi végül elmenekült.

A gyerekek ekkor hívták a rendőröket, akik hamarosan el is kapták a férfit, akit most emberrablással és molesztálással vádolnak, és csak akkor védekezhet szabadlábon, ha leszurkol 250 ezer dollárt, azaz mintegy 71 millió forintot.

Az emberrabló (fotó: BuzzFeed/Tuscola County Sheriff’s Office)

A lányok nem sérültek meg a támadás során. A rendőröknek elmondták, az apjuk tanította meg őket, hogy mit kell tenni ilyen esetben. A gyermekeket a rendőrfőnök is megdicsérte.