Puzsér Róbert és a Sznobjektív (fotó: port.hu)

„Két fős kivégzőosztag” – így rúgták ki Puzsér Róbertet

Puzsér Róbertet is elbocsátották az ismét kormánypárti médiummá formázott Hír TV-től, annak ellenére, hogy a műsorvezető nem akarta otthagyni a csatornát. Puzsér a Facebook-oldalán részleteket is elárult, szerinte egy „két fős kivégzőosztag” intézte el.

Puzsér a 2016 és 2018 között futott Sznobjektívet vezette, ez a műsor is áldozatul esett annak az átstrukturálásnak, mely a Hír TV kormánykritikus hangokat illető kiherélésének volt a része. A műsorvezető a közösségi oldalán számolt be arról, hogy mi történt vele szerda délelőtt.

„Hír TV. Délelőtt megbeszélés. Természetesen kirúgtak.

Két fős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t.”

– írta Puzsér, hozzátéve, elbocsátói

„legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá.”

– zárta sorait a tévés személyiség.

Puzsér Róbert és a Sznobjektív (fotó: port.hu)