Halálos baleset történt az M5-ösön Lajosmizsénél (MTI Fotó: Donka Ferenc)

Fél nap alatt hat halott – egymást érik a tragédiák az utakon

Halálos karambollal indult a hét a 86-oson, a balesetben egy ember meghalt, többen pedig megsérültek. Vasárnap délután és este is tragikus balesetekhez vonultak a mentők és a tűzoltók, fél nap alatt hatan vesztek oda az utakon.

A legfrissebb hírek szerint tét autó összeütközött, a balesetben egy ember meghalt, három megsérült hétfő reggel a 86-os úton, a Vas megyei Kisunyom közelében – írta honlapján a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az MTI által hozott közlemény szerint mindkét autóba beszorult egy-egy ember, a tűzoltók szabadítottak ki őket, de egyikük életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt. A mentés és a helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat Körmend felől Egyházasrádóc, Szombathely felől Sorokpolány felé terelik.

Szomorú vasárnap

Vasárnap este az M5-ös autópályán, Lajosmizsénél történt baleset. Egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott az autópálya 67-es kilométerénél. Az ütközés miatt a teherautó felborult, a vezetője a helyszínen meghalt. Az árokba csapódott személyautó sofőrjét a mentők vizsgálják. A tűzoltók a sztráda érintett szakaszának teljes lezárása mellett kezdték meg a műszaki mentést.

Vasárnap délután az 51-es főúton történt szörnyű baleset, négyen haltak meg egy karambolban a Bács-Kiskun megyei Apostag közelében:

Halálos baleset történt az M5-ösön Lajosmizsénél (MTI Fotó: Donka Ferenc)