Fotó: MTVA/Zih Zsolt

UFO-t mutatott feleségének a Balatonnál Pataky Attila

Az Edda frontemberének UFO-mániája már közismert, mondhatni, nem csak a kör, hanem a gabonakör közepén is állt, felesége viszont mostanáig nem került kapcsolatba földönkívüliekkel. Atis pár hete a Balatonnál mutatta meg hitvesének E.T.-t.

Minderről a Lokál cikkezett kedden, felidézve, hogy a nemzet Attilája hiszi, hogy a Hold túloldalán sárkánylények laknak, látott már ufót, és két „plejádbeli” is kávézott Miamiban, bármit is jelentsen ez.

Felesége, Orsi eddig még egy UFO-t sem látott, csupán a történeteket hallotta kétséget kizáróan épelméjű hitvesétől. Néhány hete azonban a Balatonnál ő is meglátta az idegeneket.

„A Balatonnál voltunk pár hete, egyszer csak felnéztem az égre és tudtam, hogy ott vannak. Éreztem, hogy közel vannak, azonnal szóltam Orsinak, és egy izzó fényes pont felé mutattam az égen. Látod, Csillagom, ez egy idegen objektum! Tudom, hogy földönkívüliek voltak, én meg tudom különböztetni egymástól az emberi és az idegen gépeket. Számtalan esetben hasonló repülő eszközökkel kísérleteznek a nagyhatalmak is, amit a földön kívüli fajoktól kapnak cserébe a szolgálataikért”

– idézte a Lokál Pataky Attilát.

Az énekes szerint a feleségét teljesen hatalmába kerítette a pillanat. Mint mondta, Orsi eddig is hitt neki, most viszont szinte kézzelfogható volt a bizonyíték. Szerinte a Föld nagyhatalmai titkolják az UFO-k létezését.

„Életkapu, halálkapu, jövünk-megyünk a reinkarnáció óceánjában. A testünket el lehet pusztítani, de a lelkünk halhatatlan. Mivel jelenleg is a MOST pillanatában élünk a szerelmemmel, Orsikával, ezért megpróbálunk minden pillanatot örökkévalóvá varázsolni”

– tette hozzá Attila.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt