A kalocsai kórház

Pokoli bunyó volt a kalocsai kórházban, az ok megdöbbentő

Négyen mentek ökölre a kalocsai kórházban egy vita miatt, a bunyóban egy ujjpercet is szétharaptak. A helyszínre rendőrök is kellettek, a most napvilágra került részletek szerint a bunyó hátterében valami elképesztő indok állt.

A rendőrség vasárnap tette közzé, hogy a Kalocsai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, mely kapcsán még az év elején indult meg a nyomozás.

Mint írták, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 5-én bejelentés érkezett a kalocsai kórházból arról, hogy ott több személy verekszik.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy négy helyi lakos – három nő és egy férfi – veszett össze egy korábbi vita miatt. A társaság egyik tagja – egy 53 éves nő – az egyik közösségi portálon a nézeteltérésük hatására „megátkozta” a másik család tagjait, akik ezt zokon vették.

Amikor egy véletlen folytán a kórházban találkoztak, először összevesztek, kiabáltak egymással, ám ez tettlegességig fajult. A férfi dulakodás közben szétharapta az egyik nő ujjpercét, aki pedig megkarmolta az arcát. A veszekedés az utcán is folytatódott, ahol az egyik – 48 éves – nő felé egy reklámtáblát dobtak, ami azonban nem találta el, mert időben elhajolt.

Az egyenruhások mind a négy elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították. Őket csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A társaság férfi tagja a nyomozók álláspontja szerint súlyos testi sértés bűntettét is elkövette, mivel a kirendelt igazságügyi orvosszakértő azt állapította meg, hogy a 33 éves, megharapott nő sérülése súlyos.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kalocsai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta a helyi ügyészségnek.

A kalocsai kórház