Az új Messenger (fotó: Android Police)

Átszabják a Facebook Messengert, ezt látod majd hamarosan

Hamarosan új arcát mutatja meg mindenkinél a Facebook Messenger, de már most vannak olyanok, akik a ráncfelvarráson átesett verziót láthatják. A változás a küllem mellett a funkciókat is érinti.

Minderről a HVG írt hétfőn, emlékeztetve, hogy a Facebook még májusban, az F8 fejlesztői konferencián jelentette be, hogy átszabja a Messengert, hogy az tényleg a kapcsolattartásról szóljon (miért, eddig miről szólt – tennénk fel naivan a kérdést).

A napokban több felhasználónál felbukkant az új küllem. A felületet egyszerűsítették, eltűntek a beállítható színek, és a fekete-fehér alapú megjelenés lett az új kinézet.

A frissítés része továbbá a programablak alján található sáv egyszerűsítése. A cikk szerint az első ikon a beérkezett és elküldött üzenetekhez, a középső az elérhető ismerősökhöz visz, míg a harmadik az úgynevezett Felfedezés fül. Itt kiemelet tartalmakra, népszerű vállalkozásokra lehet keresni, de ugyanitt találhatók az ismerősök játékfelkérései is.

Az új Messenger (fotó: Android Police)

A lap megjegyezte, a tervek szerint érkezik majd még egy funkció, az a szemkímélő, a fehér felületeket feketére cserélő újítás lesz.

Az új Messenger (fotó: Android Police)