Bűnügyi helyszínelő Várpalota külterületén, ahol egy ingatlanban egy nő és gyermeke holttestét találták meg 2018. szeptember 28-án.
MTI Fotó: Mátyus Tamás

Bosszút forral a Várpalotán megölt kisfiú nagymamája

Rettenetes gyilkosság történt a napokban Várpalotán, ahol a gyanú szerint egy férfi végzett volt barátnőjével és a nő kétéves kisfiával. A gyermek nagyanyja nem tudja feldolgozni a történteket, bosszúra készül, és ezt nem is rejti véka alá.

Az ügy kapcsán őrizetbe vettek egy 40 éves férfit, B. Zsoltot, a megölt anya, Enikő volt barátját, aki a rendőrségen részletes, beismerő vallomást tett.

A Blikk most azt írta, Enikő a régi párjával akart új életet kezdeni, csak a laptopjáért ment vissza B. Zsolthoz. A lány és a kisfiú testét régi barátja találta meg, aki a mai napig sokkos állapotban van.

A 21 éves fiú anyja, Gergő nagyanyja a Blikknek azt mondta, bosszúra készül, és pontos terve is van már.

„Az, hogy mivel készülök, legyen mindenkinek, de főleg annak az utolsó, alávaló férfinak meglepetés. A fiamhoz mentőt kellett hívni, olyan állapotba került a hír hallatán. Most csak fekszik szegénykém, és néz maga elé. Félek, soha sem lesz jobban. Egyetlen pillanat alatt veszítette el a szerelmét és imádott kisfiát. Erre a fájdalomra nincsenek szavak”

– idézte a lap Icát.

B. Zsolt ügyvédje azt mondta, védence beismerő vallomást tett, a szerelemféltést viszont tagadja. A férfit a jövőben pszichológus és elmeorvos is megvizsgálja, hogy megállapítsák, beszámítható volt-e, mikor elkövette a szörnyű tettet.

Bűnügyi helyszínelő Várpalota külterületén, ahol egy ingatlanban egy nő és gyermeke holttestét találták meg 2018. szeptember 28-án. MTI Fotó: Mátyus Tamás