Gyalogosok közé hajtott egy Porsche a Lehel térnél – videó

A csodának köszönhető, hogy nem lett súlyos baleset a vége annak az agyrém manővernek, melyet a napokban mutatott be egy Porsche a Váci úton.

A Facebookra felkerült videó szerint az eset szeptember 27-én délután történt a Lehel tér környékén, a megdöbbentő felvételről az Index is beszámolt.

A cseh rendszámos Porsche Pamera GTS úgy döntött, nem érdekli a piros lámpa, a záróvonal, forgalomtól elzárt terület, az előtte feltorlódott autók, úgy globálisan az emberélet. Csapott egy balost, majd mindenen át, a szembesávban a gyalogosok közé rongyolt, akiknek éppen akkor volt zöld:

Eközben csütörtök (2018.09.27) délután a Váci úton, a Lehel tér magasságában… Cseh rendszámos, tűzpiros Porsche Panamera GTS tökön-paszulyon keresztül. Akarom mondani, szemben a forgalommal, át a piroson, gyalogosokat a gyalogátkelőn majdnem elgázolva, az egyébként beállt forgalomban. Mi a fene jár ilyenkor egy ilyen kretén fejében? A kokón kívül, természetesen. Rendőreink ilyenkor hol vannak? Miért nincs bekamerázva végig a Váci út?

Gepostet von Hugó Scheiber am Donnerstag, 27. September 2018

Hogy nem lett mindebből baleset, az valami túlórázó őrangyalnak köszönhető. Hogy elkapták volna a sofőrt, arról nem érkezett hír.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!