Mozgáskorlátozott diákjával táncoló tanárnőtől olvad a Facebook – videó

Nem akart kimaradni egy mexikói iskola mozgáskorlátozott diákja az iskolai ünnepség táncos műsorából. A mozgásképtelen gyermeken tanárnője segített, de úgy, hogy attól tízezrek olvadoznak most.

A felvétel a 24.hu szerint Apocadában, a Gabriel Mistral állami általános iskolában készült. Az iskolában a Függetlenség napját ünnepelték táncos műsorral, melyből Ricardo, a mozgássérült kisfiú sem akart kimaradni.

Tanára, Melissa Aguilera nem is hagyta, hogy a gyermek csak néző legyen. Amit tett, attól tömegeknek szökött könny a szemébe:

Maestra ayuda a alumno con discapacidad a bailarHace unos días el video de una maestra ayudando a bailar a su alumno con discapacidad se hizo viral en las redes sociales.Melissa Aguilera es maestra de primer año de Ricardo, en la escuela Primaria Federal Gabriela Mistral, en Apodaca, Nuevo León, y quien sufre de discapacidad motriz.Más detalles en www.noticiassin.com

Gepostet von Noticias SIN am Dienstag, 2. Oktober 2018

A pedagógus elmondta, először tolószékbe ültetve próbálták bevonni a műsorba Ricardót, de az túl bonyolult lett volna, így maradt a rendhagyó társastánc. Miután kiderült, hogy ennek semmilyen egészségügyi kockázata nincs, indult a műsor, aminek óriási sikere lett.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!