250 kutyát mentettek meg a fulladástól egy elárasztott olasz menhelyen – videó

Óriási özönvíz zúdult Dél-Olaszország egyik régiójára pénteken, az eső gyakorlatilag folyammá változtatott egy autópályát. A víz egy kutyamenhelyt is elárasztott, lakóira pedig a biztos pusztulás várt. Szerencsére jött a jószívű segítség.

Már tegnap megírtuk, hogy akkora esőt kapott Calabria régió, hogy szinte vízivilággá változott a térség. Crotone városa közelében az autópályát kerékívig ellepte a víz, a kocsik lépésben próbáltak haladni.

Most egy olyan videó látott napvilágot, mely egy állatmenhelynél készült a térségben. A tengerparti Cirò Marina kisvárosban a csapadék elöntött egy kutyamenhelyet lakóival együtt. Az állatokat egyesével hordták ki segítő kezek ölben, 250 négylábút mentve meg így:

Cirò Marina (KR), Calabria, south Italy

Rescue of about 250 dogs in the shelter in Cirò Marina (KR), Calabria, south Italy today, Oct 5! Report: Lucy Malena via Ciro Mollaian

Gepostet von Severe Weather Europe am Freitag, 5. Oktober 2018

Nemrég az USA-ban játszódott le hasonló jelenet, mikor a Florence hurrikán miatt az észak-karolinai Lelandben működő menhely került víz alá. A hősies mentésről készült videót mostanra 300 ezernél is többször látták:

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!