Képünk illusztráció

Megverte feleségét, majd kiugrott a hetedikről egy férfi Újpesten

A mélybe vetette magát egy férfi Újpesten hetedik emeleti otthonából, miután bántalmazta feleségét. A szomszédok agresszív embernek ismerték, elképzelhető, hogy bepánikolt tette miatt.

A Blikk szerint az eset hétfő este történt. A férfi bántalmazta feleségét, ezután pedig kiugrott a hetedik emeleti lakásból.

A lap úgy tudja, a férfi alkoholproblémákkal küzdött, gyakran üvöltözött ittasan úgy, hogy zengett tőle a ház. Dühkitörései is voltak, egy idősebb férfi azt mesélte a Blikknek, állandóan az alkalmat kereste, hogy beszóljon. A feleségét mindenki szerette, és abban is egyetértettek, hogy rengeteget szenvedett.

„Ők is, mi is több évtizede itt élünk, szinte mindennap találkoztunk az utcán, de még ez sem volt garancia arra, hogy A., ha részeg volt, ne piszkáljon akár engem is. Emlékszem olyan esetre is, hogy egy közeli hivatalban előttem állt, és egyszer csak hallom, hogy ordít az ügyintézővel. Szóval nem volt egy kellemes ember, bár amikor nem ivott, kifejezetten jól lehetett vele beszélgetni”

– mondta a lapnak egy ottlakó.

Hétfő este a Blikk szerint a férfi, miután bántotta a feleségét, azt kiabálta, ő emiatt nem megy börtönbe. A lap felvetette a lehetőséget, hogy a férfi bepánikolhatott, és a rácsok helyett választotta a mélységet.

A rendőrség a cikk szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleet körülményeit, azaz kizárható az idegenkezűség.

Képünk illusztráció