Részlet a TV2 A legbátrabb páros c. műsorából

Nagyot hisztizett a luxushiányos Schobert Norbi A legbátrabb párosban – videó

Elstartolt a TV2-n A legbátrabb páros című műsor, de nem indult jól Schobertéknak. Mikor Norbi meglátta, milyen szállásra vitte a teljesítményük, olyan felnőtthisztit csapott, hogy azt egy nagycsoportban is megirigyelték volna.

A 24.hu szemléje szerint a fitneszpár egy toronyszobába kényszerült abban az erődben, ami a szállásuk volt. Mikor Norbi ezt meglátta, lekapta magáról a mikroportot, és csomagolni kezdett, hogy elhagyja a versenyt.

Norbit végül a nap legjobbja, Németh Kristóf sajnálta meg, és azt mondta, cserélhet vele szobát, csak maradjon. Norbi elfogadta.

„Sokkot kaptam. Amikor az ember megküzd az életéért, a legkevésbé arra vágyik, hogy kompromisszumokat kössön. Nem vagyok az az ember, aki feküdjön a retekbe, a koszba, fürdőszoba nélkül”

– idézte a cikk Norbit, aki hozzátette, korábban már lakott kamionosokkal, prostikkal, ablaktalan albérletben, útszéli motelban, ezért verte ki nála a nem túl komfortos szállás a biztosítékot.

Norbi azt is elmondta, nála az ötcsillagos luxus mellett a hideg pezsgő, a légkondi és fitneszterem is az elvárások között van. Igényszintjét egyébként Réka is alátámasztotta. Együk meg a lelküket.

Részlet a TV2 A legbátrabb páros c. műsorából