Részlet a videóból

Szatírt fogtak Budapesten, egy diáklány videóra vette

Szeméremsértés miatt áll bíróság elé az a férfi, aki szeptember elején egy általános iskola előtt letolta a gatyáját, és maszturbálni kezdett két kislány előtt. Mikor menekülőre fogta, az egyik lány videóra vette az autóját, el is kapták a rendőrök.

Az ügyészség közlése szerint a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség szeméremsértés bűntette miatt a mai napon a Pesti Központi Kerületi Bíróság elé állítja azt a 20 éves fiatalembert, aki idén szeptember 10-én, a nemi vágyának kielégítése céljából – a nadrágját letolva – súlyosan szeméremsértő cselekményt követett el két 14 év alatti iskolás lány sérelmére egy budapesti XVI. kerületi általános iskola előtt.

A sértett kislányok a cselekményt észlelve az iskola gondnokához rohantak, aki – miután szintén meglátta az elkövetőt – értesítette az iskola igazgatónőjét.

A vádlottat az igazgatónő bejelentése alapján a rendőrség úgy fogta el, hogy a sértett kislányok egyike a bűncselekmény helyszínéről távozó vádlott autójáról a telefonjával videofelvételt készített, így az autó rendszáma alapján sikerült őt azonosítani:

Hogy mire számíthat ez a beteg 20 éves férfi, arra az ügyészség tájékoztatása nem tért ki.

Részlet a videóból