Váratlanul kiadott egy könyvet az Apple

Váratlanul kiadott egy könyvet az Apple

Nem egy új iPhone vagy iPad, de nem is MacBook vagy Apple Watch lesz a legújabb Apple-termék, hanem egy exkluzív kivitelű, gazdag tartalmú fotókönyv.

Ihlet nélküli dizájner vagy? Kedvenc terméked a Power Mac G4 Cube? Érdekel, hogyan alakult ki az a formavilág, ami hatalmas szerepet játszott az Apple sikerében? Akkor neked adta most ki a cupertinói vállalat a Designed by Apple képeskrónikát, amiben az elmúlt 20 év összes korszakalkotó termékéről, de még gyártástechnológiákról is nézegethetsz képeket, legyen az a ’98-as iMac, vagy a tavaly Apple Pencil.

designed-by-apple-in-california-2

designed-by-apple-in-california-1

designed-by-apple-in-california-4

designed-by-apple-in-california-5

A kötet nyolc éven keresztül készült, és a cég ikonikus termékeit, a használt anyagokat és technikákat bemutató 450 fotó mindegyikét a neves fotós, Andrew Zuckerman készítette.

Ha kedvet kaptál a könyvhöz, a Designed by Apple két méretben lehet a tiéd: a kisebbik változat 25×30 centiméteres, a nagyobbik pedig 33×41 centiméteres kiadásban. Holnaptól indul a rendelés az arra kijelölt országokban az apple.com-on keresztül. Itthon egyelőre még nem elérhető, legközelebb Németországban vagy Franciaországban vásárolhatjuk meg elég borsos árakon. A kicsi 199 dollárba, míg a nagy 299 dollárba fáj.

De vigasztaljon a tudat, hogy karácsonykor nem fog fanyalogni a gyerek, hogy megint csak egy könyvet kapott ajándékba.

Forrás: Apple és 9to5mac