Így néznek ki a maszkos rocksztárok maszkok nélkül

Így néznek ki a maszkos rocksztárok maszkok nélkül

Nem tegnap találták ki azt a zenészek, pontosabban a rockzenészek, hogy a színpadi showt feldobandó valamilyen ötletes maszkban, arcfestésben lépjenek a színpadra, és voltak olyan bandák, ill. előadók, akiknek sikerült elérnie, hogy az arcukat fedő kiegészítők kultikus darabnak számítsanak a rajongóknál, és hozzánőjenek a zenészek imidzséhez.

Vannak, akik ehhez nagyon ragaszkodnak is, igazi arcukat a misztikum fenntartása érdekében rejtegetik, de persze ezt is meg lehet unni. A Loudwire a maszk nélküli maszkosokból válogatott.

Slipknot:
slip3

Paul Gray

slip4

Chris Fehn

slip5

Jim Root

slip6

Craig Jones

slip7

Shawn ‘Clown’ Crahan

slip8

Mick Thomson

slip91

Corey Taylor

slip10

Sid Wilson

slip11

Joey Jordison

Teljes színpadi ruházatban, őrült maszkokban, saját háttérsztorival és elmebeteg dalokkal áll fel a GWAR, akik egy másik bolygóról jöttek, ám arcuk mégis lelepleződött:

slip12

Dave Brockie

slip13

Mike Derks

slip14

Brad Roberts

slip15

Jamison Land

slip16

Brent Purgason

A legendás KISS is az elsők közt van, ami a “maszk + rock” kapcsán beugorhat, és természetesen őket is látta már mindenki festék nélkül, hiszen ők maguk is ledobták a sminket:

slip17

A finn Lordira talán még mindenki emlékszik az Eurovíziós dalfesztivál kapcsán, és a tagokat felesleges lenne megmutatni, hiszen a lényeg magán Mr. Lordin van, aki körül/mögött mindig cserélődnek a zenészek:

mr-lordi-unmasked