Fotó: Instagram/Innanai

Amit ez a lány az arcával művel, attól szétcsavarodik az agyad

Szürreális illúziókat fest az arcára egy horvát lány, de olyanokat, hogy attól a szemed is keresztbe áll.

Ines Kuš egy zágrábi művész, aki imád játszani az arcával, méghozzá nem is akárhogy. Amint azt a Bored Pandán olvastuk, a lány belefogott egy projekbe, melyet „Tied up”-nak (magyarra fordítva: Kikötözve”) keresztelt el.

Ennek során rendkívül aprólékos munka során különféle szürreális illúziókat készít az arcából, egy-egy alkotási folyamat 12 órát is igénybe vehet. Mint írta, fontos, hogy minden vonal, minden vonás tökéletes legyen, hogy ne rontsa el a végső összképet.

https://www.instagram.com/p/BVmeib6gZ4q/?taken-by=innanai

https://www.instagram.com/p/BPVZDE-h1UW/?taken-by=innanai

Szerintünk nem kell attól aggódnia, hogy bármilyen tökéletlenség lenne a képeiben. Mutatunk párat, a többiért pedig görgesd át az Instagram-oldalát, melyet közel 50 ezren követnek.

https://www.instagram.com/p/BOpiVA3BiCb/?taken-by=innanai

?Pink girl/bodypaint? _____________________________?Do you like it?Feel free to comment ? ******follow me @innanai*************** This one took me a long time..it's hot like hell where I live. inspired by incredible @theangelmakeup Products used: @beautyuk posh palete no6.pink (love it), lips matter velvet matte lip cream @gogetglitter purple glitter chips @colouredcontactsuk blue lences __________?www.beautyuk-cosmetics.com?__________ #facepainting #facepainter #faceart #facepaint #bodypainting #mehrongirl #pinkgirls #illusionmakeup #undiscovered_muas #bizzare #whynot #nyxcosmeticshrvatska #snazaroo #creepysick #amazingmakeup #makeupgeek #wth #wierd #funnygirl #opticalillusion #unicornsarereal #laughin #gonewrong #mehron#unicornio#unicorngirl #unicornswag #goofygirl#eww #nyxserbia

Ines (@innanai) által megosztott bejegyzés,

https://www.instagram.com/p/BUVIEfYAqSL/?taken-by=innanai

https://www.instagram.com/p/BMmA2Z7hfKY/?taken-by=innanai

https://www.instagram.com/p/BMhS2tKBndC/?taken-by=innanai

https://www.instagram.com/p/BS4R3qJgkrU/?taken-by=innanai

https://www.instagram.com/p/BR6B-GwAHGj/?taken-by=innanai

https://www.instagram.com/p/BMKe2QHhWUA/?taken-by=innanai

https://www.instagram.com/p/BM2CCEWBzvF/?taken-by=innanai

Ha bejöttek Ines Kuš munkái, akkor Mimi Choi művészete is tetszeni fog. A 31 éves kanadai sminkmester olyan maszkokat dob fel az arcára, amik percekig nem eresztenek. A képeiért kattints ide!

És ha mindezek után jöhet még egy kis agykifordító sminkmesterkedés, akkor azokat az alkotásokat se hagyd ki, melyeket Dain Yoon készített.

Fotó: Instagram/Innanai