Online tevékenységeink alapján tervez nekünk ruhát a Google új alkalmazása

A Google és a svéd Ivyrevel márka közös alkalmazást fejlesztettek, amely az online tevékenységeinkből összegyűjtött információkból személyre szabott ruhát tervez.

A Data Dress nevű – egyelőre Androidon elérhető – alkalmazás figyeli az időjárási viszonyokat, az étkezési szokásainkat, hogy hova járunk bulizni, vagy mit sportolunk. A ruhaköltemény terve egyheti adatgyűjtés után el is készül, amelyet ezután körülbelül 99 dollárért, vagyis 28.690 Ft-ért
 rendelhetünk meg. A programot olyan jól menő vállalkozások finanszírozták, mint a H&M és a PayPal.

https://www.youtube.com/watch?v=KzqhJtCjTbQ

Nem ez az első „okosruha” a világon, amivel a gyártók próbálnak betörni a piacra, hiszen napelemes pulóverrel, telefonfeltöltős táskával és robotruhával is találkozhattunk már a divatvilágban. 

A Data Dress fejlesztői is egyelőre várják a visszajelzéseket, hiszen nem egy mindennapi kezdeményezésről van szó. Az alkalmazás figyel minket, ismeri a napi szokásainkat, tudja, mit csinálunk, és mi foglalkoztat minket, ebből pedig azért még nem annyira triviális kikövetkeztetni a ruhaízlésünket.

Te odáig lennél ezért a kaki alakú táskáért?

A legújabb trendi cuccnak szánt táskát a napokban dobta ki az ASOS a piacra. Nem tudni, hogy mekkora sikerre tehetnek szert ez által a cégnél, de az biztos, hogy nagy port kavartak fel a nem mindennapi kiegészítővel.

10+1 nő, aki egy sóhajnyit túltolta a sminkjét

Az emberek zöménél a smink apró rásegítés, mely elrejti a bőrhibákat, kiemeli az arc szépségeit, diszkrét páncélként vértez fel a mindennapokban. Akiket most mutatunk, azok nem nagyon érzik, hol a határ.

Európa legszebb kislánya lett a 4 éves Menyhárt Lola

A kontinens legszebbjének választották a jászberényi Menyhárt Lolát a hétvégi Little Miss & Mister World szépségversenyen Bulgáriában. A világversenyen egy másik magyar lány, Szilágyi Noémi is szép sikert ért el.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt