Fotó: Instagram/queenkim_nyakim

Megalázták az ébenfekete bőre miatt, zseniálisan tromfolt a lány

Nyakim Gatwech különlegesen sötét bőrrel született, mely volt, akinek szúrta a szemét. Az ilyen ember most igencsak nagyot nézhet.

A 24 éves, dél-szudáni születésű modell bőre olyan sötét, mintha valaki fekete festékkel mázolta volna le a lányt. Nyakim azonban semmilyen mesterséges úton nem segített rá erre a megjelenésre, egyszerűen így született.

A Bored Panda szerint a lányt a bőre miatt atrocitás is érte, egy Uber-sofőr például azt javasolta neki, hogy fehérítse ki magát. Nyakim azonban nem húzta fel magát, csak ránevetett, ezzel el is volt részéről intézve a dolog.

https://www.instagram.com/p/BV0UQGWAvKl/

Mondjuk nem is volt rá szüksége, hogy egy ismeretlen autós véleményének tükrében definiálja önmagát. A jelenleg az amerikai Minneapolisban élő lány modellként dolgozik, A sötétség királynőjének becézik, az Instagramon pedig 131 ezren követik.

https://www.instagram.com/p/BT4fnIAgmxe/

Nyakim úgy próbálja formálni az emberek véleményét, hogy azok elfogadják a sokszínűséget, többek között a hihetetlenül sötét bőrt is. Mindemellet eltökélt szószólója az afroamerikai jogoknak is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@stargrize music video shoot section!! BLACK GIRLS MAGIC???? BLACK QUEENS????

Nyakim Gatwech (@queennyakimofficial) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Instagram/queenkim_nyakim