Fotó: Facebook/Nicole Belkin

Letarolta a Facebookot a lány posztja, 4 nap alatt meglett a sosem látott testvére

Nicole Belkin éveken át sikertelenül kutatott bátyja után, akit sosem látott. Végül a közösségi média erejében bízva megosztotta történetét a Facebook-felhasználókkal – a csodára pedig csak négy napot kellett várni.

Nicole Belkin Dél-Karolinában született, de világra jövetele után egyből nevelőszülőkhöz került, miután édesanyját paranoid skizofréniával diagnosztizálták – derült ki abból a Facebook-posztból, amiben a lány megosztotta történetét a közösségi média felhasználóival.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1813074472342654&id=100009203569232

Közzétette: Nicole Belkin – 2017. június 26., hétfő

Nicole-nak iskolásként kezdtek felmerülni kérdések az élete kapcsán. Mikor egyszer megkérdezte, hogy miért nem hasonlít senkire sem a családból, akkor mondták csak el neki a nevelőszülei, hogy adoptálták. A következő nagy mérföldkő az életében az volt, mikor 18 évesen megtudta, van egy bátyja.

A KTNV cikke szerint a lány gőzerővel elkezdte felkutatni a testvérét, de iszonyatosan nehezen ment. Eközben bátjya, a dél-karolinai Charlestonban élő Jason szintén tudomást szerzett arról, hogy van egy húga, és ő is keresni kezdte vér szerinti rokonát.

Évek teltek el a kereséssel, de a két testvér nem jutott közelebb egymáshoz. Nicole aztán most június 25-én úgy döntött, a közösségi média erejét hívja segítségül: történetét, benne minden infóval kiposztolta a Facebookra. A csoda megtörtént: a jelenleg Las Vegasban élő lány posztját közel 30 ezren osztották meg, négy nap után pedig megvolt a testvér.

THANK YOU ALL FOR ALL YOUR SUPPORT "WE HAVE FOUND EACHOTHER" ?????IM THE HAPPIEST GIRL IN THE WORLD AND YOU ALL HELPED…

Közzétette: Nicole Belkin – 2017. június 29., csütörtök

My Big brother my ♥♥♥♥♥♥

Közzétette: Nicole Belkin – 2017. június 29., csütörtök

Jason először azt hitte, hogy valaki csak megvicceli, mint mondta, épp akkor ünnepelte a 31. szülinapját, így kapásból poénnak gondolta. Hamar kiderült azonban, hogy nem vicc, és tényleg a húga bukkant rá, akit ő is régóta keresett már.

Mióta a Facebookon egymásra találtak, Nicole és Jason naponta beszélget, a lány pedig már szervezi az utat, hogy eljusson Charlestonban, ehhez azonban nincs elég pénze. Jelenleg a GoFundMe-n gyűjt magának anyagi erőforrást az utazáshoz, a célul kitűzött 5000 dollárból – mintegy 1,3 millió forintból – eddig 1260 jött össze.

Fotó: Facebook/Nicole Belkin