Tökön lőtte magát a kocsiban, lesittelhetik érte

Cedrick Jelks jelenleg jó eséllyel a világ egyik legpechesebb embere: nem elég, hogy saját kocsijában sikerült ellőnie a férfiasságát, előélete miatt rács mögé kerülhet.

A Clickorlando cikke szerint a 38 éves férfi péntek reggel beült a kocsijába, egyenesen egy töltött pisztolyra. A stukker elsült, ennek pedig a férfi pénisze látta kárát.

Jelks először berohant egy ismerőse fürdőszobájába, onnan viszont már – segítséggel – a kórházba vitt az útja, ahol megműtötték. Hogy mi lett a végkimenetel, arra a cikk nem tért ki.

És hogy itt még ne legyen vége az óriási balszerencsének: Jelkset 2004-ben elítélték kokain birtoklásáért, így büntetett előéletű, nem lehetett volna pisztolya. Ha kiderül, hogy az övé volt a fegyver, a tökellövéshez letöltendő szabadságvesztés is társulhat.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt