YouTube (Fotó: pixabay)

Itt az újítás: többé nem vernek át a YouTube-videókkal

Vagy legalábbis közel sem annyira egyszerűen: megérkezett az előnézet a videókhoz, mellyel úgy leshetsz beléjük, hogy rájuk kattintanál.

Kevés bosszantóbb dolog van annál, ha keresel valamit YouTube-on, és mikor megtalálod, valami kattintásvadász kamu tartalom bújik meg a helyén.

Ilyenbe mostantól jóval kisebb eséllyel szaladsz bele. A Google az elmúlt hetekben már tesztelt egy újítást, melyet a videomegosztó oldalához készített, és ez már Chrome és Opera böngészőkben már látható is – írja a HVG. Mi is megnéztük, hétfő reggel már mozogtak nálunk is a le nem kattintott videók.

Az újítás lényege, hogy mostantól ha ráviszed a kurzort a videóra, akkor az elindul, és hang nélkül mutat neked magából egy 3 másodperces előzetest. Így jóval nehezebb lesz majd olyanokat bejátszani, hogy például egy koncert vagy sportesemény vagy film helyett csak továbbkattintásra ösztökélő linkek, vagy éppen egy kimerevített kép fogadjon.

Sokkoló videó: ezért öngyilkosság jobbról előzni

Látványosan demonstrálta egy száguldozó autós, hogy miért is a világ egyik legnagyobb ökörsége a jobbról előzés. Igaz, ehhez kellett egy másik, hasonlóan elmés közlekedőtárs, az egész jelenetet videóra vették.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt