YouTube (Fotó: pixabay)

Itt az újítás: többé nem vernek át a YouTube-videókkal

Vagy legalábbis közel sem annyira egyszerűen: megérkezett az előnézet a videókhoz, mellyel úgy leshetsz beléjük, hogy rájuk kattintanál.

Kevés bosszantóbb dolog van annál, ha keresel valamit YouTube-on, és mikor megtalálod, valami kattintásvadász kamu tartalom bújik meg a helyén.

Ilyenbe mostantól jóval kisebb eséllyel szaladsz bele. A Google az elmúlt hetekben már tesztelt egy újítást, melyet a videomegosztó oldalához készített, és ez már Chrome és Opera böngészőkben már látható is – írja a HVG. Mi is megnéztük, hétfő reggel már mozogtak nálunk is a le nem kattintott videók.

Az újítás lényege, hogy mostantól ha ráviszed a kurzort a videóra, akkor az elindul, és hang nélkül mutat neked magából egy 3 másodperces előzetest. Így jóval nehezebb lesz majd olyanokat bejátszani, hogy például egy koncert vagy sportesemény vagy film helyett csak továbbkattintásra ösztökélő linkek, vagy éppen egy kimerevített kép fogadjon.

Önvezető kamionok repesztettek az M1-esen

Önvezető kamionokat tesztelt a Volvo Trucks és a Waberer's International Nyrt., közúti forgalomban pénteken, a járművek ötven kilométert tettek meg az M1-es autópályán.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt