Fotó: The Dodo

Kiszökött, hogy megölelhesse legjobb barátját a magányos kutya

Szívmelengető kötelék alakult ki két kutya között, akik mindig csak az utca túloldaláról látták egymást. Egy nap azonban a magányos eb megköszönhette a barátja támogatását.

Messy egy csupaszív labrador, aki Thaiföldön él szerető gazdijával, Oranit Kittragullal.

A The Dodo cikke szerint a Messyékkel szemben lévő háznál egy husky él. Az Audi névre hallgató eb sokszor magányos, a gazdija ugyanis korán elmegy dolgozni, egész napra egyedül hagyva a négylábút.

Ő Messy:

Fotó: The Dodo

Mikor egyedül van, Audi sokszor nyugtalan. Ilyenkor Messy mindig átugat neki valamit, amitől az elcsendesedik.

A csupaszív eb mindig megvigasztalja a barátját:

Fotó: The Dodo

Egy nap Audi gazdája elfelejtette becsukni a kaput, a kutya pedig meglátta a kínálkozó alkalmat, és egy rövidke pillanatra kereket oldott. Egyenesen Messy kerítéséhez rohant, ahol már várta a cimborája. A két eb szívmelengető ölelkezést rendezett a kerítés tetején átnyúlva, Messy gazdija pedit teljesen meghatódva fotózta a pillanatot:

Fotó: The Dodo

Fotó: The Dodo

Audi nem sokkal ezután visszatért a saját udvarába. Messy gazdája ekkor látta, hogy a két eb közötti kötelék erősebb, mint azt korábban hitte.

És hogy happy end legyen a vége: a Audi és Messy gazdijai azóta összeengedik a két kutyát, hogy azok ne csak távolról ugassanak egymásnak, hanem együtt játszhasson a két jóbarát.

Fotó: The Dodo