Kayley Olsson/Facebook

Szenzációs, amit a fodrász tett a depressziós lány hajával, aki kopasz akart lenni

Kayley Olssonnal különös dolog történt nemrég. A hozzá érkező középiskolás vendég azt kérte tőle, ne vesződjön gubancos hajával, inkább nyírja le kopaszra.

Mint kiderült a 16 éves lány komoly depresszióval küzd, ezért nem fésüli haját, ami olyan szinten gubancos már, hogy fájdalmat okoz neki, ha össze kell fognia. Viszont az iskolai tablófotózásra valamit muszáj volt kezdenie a hajával, így döntött a drasztikus megoldás mellett – írta meg a 24.hu a Mirror nyomán.

Kayleynek azonban megesett a szíve a lányon, így időt és energiát nem spórolva, a következő két napban 13 óra alatt sikerült rendbe hoznia a lány frizuráját. A fodrászhölgy Facebook-oldalán mutatta meg a végeredményt:

Today I had one of the hardest experiences with my client who I am keeping anonymous, I had a 16 year girl come in with…

Posted by Kayley Olsson on Dienstag, 8. August 2017

“Sikerült mosolyt csalnunk ennek a lánynak az arcára, aki végre úgy érzi, hogy ér valamit”- írta Kayley, és hozzátette, hogy ez volt az egyik legkeményebb dolog, amit eddig átélt.

447 ezer forint havi nettót akarnak keresni a fiatalok

A Medián országos felmérése többek között arra volt kíváncsi, mennyiért gályáznának szívesen a mostani 14-25 évesek. A kutatásból az is kiderült, hogy rengetegen gondolkoznak külföldi munkavállalásban.

Két fotóval mutatjuk meg, mennyire itt van már a karácsony

Még október közepe sincs, de amit most mutatunk, attól gondolatban már zizeg a csomagolópapír, orrodban halászlé illata keveredik fenyőével, a vércukorszint kancsendzöngai magasságba szökik, a májban pedig csengettyűszó kíséretében megindul az ünnepi elzsírosodás.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt