Fotó: Facebook / Rockwell Klub Miskolc

Rejtélyes körülmények között esett össze és meghalt egy kidobó egy miskolci disco előtt

Meghalt egy biztonsági őr a miskolci Rockwell Klub előtt szombat hajnalban, azután, hogy a területen verekedés tört ki – a két eset között azonban egyelőre nem találtak összefüggést, írja a boon.hu.

A lap a helyi rendőrkapitányságra hivatkozva úgy tudja, „közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a rendkívüli halálesetet”, és indult egy másik eljárás is garázdaság miatt verekedés körülményeit vizsgálva. A rendőrség tehát nem talált közvetlen összefüggést a haláleset és a csetepaté között – jegyzik meg.

A Rockwell Klub Facebook-oldalán egy közlemény jelent meg, mint írják:

„A szórakozóhelyen kívül történt garázdaság után, az egyik biztonsági őr eddig tisztázatlan körülmények között rosszul lett és a Rockwell klub állandó egészségügyi dolgozója minden igyekezete és a helyszínre érkező két mentőautóban szolgálatot teljesítő mentősök segítsége ellenére is elhunyt. Mi is várjuk a híreket a rendőrségtől és bízunk benne, hogy minél hamarabb tisztázódnak ennek a szomorú eseménynek a körülményei.”

A boon.hu felidézi, hogy az elhunyt ismert ember volt a Rockwell környékén, s mivel a kidobó halálát verekedés előzte meg, sokan úgy vélik, hogy a halál közvetlen oka a verekedés lehetett. Olyan hozzászólás is megjelent a Facebookon, miszerint valaki látni vélte, hogy „az egyedül maradt férfinak többen nekiestek és verték, ahol érték”. Mások viszont két fiút láttak „véresre verve”. A rendőrség egylőre a haláleset és a garázdaság ügyében is nyomoz.

Fotó: Facebook / Rockwell Klub Miskolc