Fotó: Facebook/Pesti Cetli

Nem látnak el ebben a magyar rendelőben, ha bekopogsz

Bicskanyitogató cetlit tettek ki egy magyar orvosi rendelő ajtajára. A fotó a Facebookon száguld, a kommentelők pedig nem rejtik véka alá, mit gondolnak róla.

A Pesti Cetli osztott meg egy fotót még szeptember 30-án a Facebook-oldalán. Nem írta, hogy hol készült (egy komment szerint egy budapesti rendelőben), de ez nem is fontos, a lényeg az üzenetben rejlik:

https://www.facebook.com/pesticetli7/posts/763023243884614

Ránagyítottunk a lényegre:

Fotó: Facebook/Pesti Cetli

A poszthoz ömlenek a kommentek. Van, aki azt írta:

„Hát, kicsit nehezemre fog esni, de akkor mostantól kopogás nélkül nyitom rájuk az ajtót”

Egy kommentelő szerint nem ilyen egyszerű azért az élet, ahogy a celti sugallja.

„Ok, aláírom. Ne türelmetlenkedjen. De mi van akkor, ha SÜRGŐS az eset, ami NEM TŰR halasztást? Akkor sem látják el? Ok, tudom, ez kicsit (nagyon) szőrszálhasogató volt. TISZTÁBAN vagyok azzal, hogy ezt a türelmetlenek miatt tették ki…”

Más szerint jogos a kiírás:

„Én konkrétan tegnap voltam orvosnál, míg vártam, három nyugdíjas jött be, és ment lendületből az ajtóhoz kopogni és benyitni. Aztán mikor mondjak neki, hogy „várni kellene” – egyébként kedvesen és udvariasan -, akkor meg „jaa, jó, rendben” és akkor ül le csak. Addig még a kabátját se veszi le…”

Van, aki szerint másképp is meg lehetne ezt fogalmazni:

„Kollégaként az a véleményem, hogy ez a cetli goromba. Akkor is, ha, és akkor is ha. És ellátás megtagadása etikai ügy. És igenis van olyan, hogy lehet kopogni. És ha a T. Kollégának nem tetszik, hogy vannak problémás szituációk, akkor válassza a … valami másik szakmát. Huhh, de bedurrantam. Ja, mitől van a kulcs kívül? Aztán van sopánkodás, hogy eltűnt valami?”

Szerinted jogos a kiírás, vagy átléptek vele egy határt? Írd meg kommentben a Facebook-oldalunkon!

Fotó: Facebook/Pesti Cetli