Játékként dobálta a szélvihar az utasokkal teli óriásgépet – videó

Hajmeresztő landolást vettek videóra Düsseldorfban: egy Airbus A380-as utasszállítót dobált úgy a szélvihar, hogy már csak a videót nézve is felkavarodik az ember gyomra.

Csütörtökön csapott le Németország északi felére a Xavier nevű vihar óránként 110-120 kilométer per órás széllökésekkel.

Az anyagi károkat és közlekedési fennakadásokat okozó vihar Hamburgban, Mecklenburg-elő-Pomerániában és Berlinben egy-egy, Brandenburg tartományban négy ember életét követelte. Az MTI híre szerint valamennyien kidőlt fák vagy leszakadó ágak okozta sérülésekbe haltak bele. Sokan megsérültek, többen életveszélyesen.

Düsseldorfban egy Airbus A380-as landolása sikerült rendkívül izgalmasra október 5-én. A gép a Severe Weather Europe videója szerint keresztszélben közelítette meg a betoncsíkot, és mikor leérkezett, átlényegült raliautóvá:

+++Not a landing you want to experience+++A380 hard (crosswind) landing at Dusseldorf airport (Germany) yesterday during windstorm Xavier. Video: Cargospotter Aviation / @My view from the Cockpit

Posted by Severe Weather Europe on Donnerstag, 5. Oktober 2017

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!