Facebookon szívatta a rendőröket a körözött férfi, hatalmasat koppant

Facebookon szívatta a rendőröket a körözött férfi, hatalmasat koppant

Nem volt sok esze annak a michigani srácnak, aki Facebookon szállt bele a rendőrökbe. Még egy fogadásra is rávette őket, pechjére a hatóság nyert.

A férfi – aki a Facebookon Champagne Torinóként fut – a helyi rendőrség egyik Facebook-posztja alá kommentelt be egy nem túl kedveset, miszerint a rendőrök szarok – írta a Mashable.

A rendőrség erre udvariasan azt válaszolta, hogy csak ne pattogjon, még egy ilyen beszólás, és bannolják. Meg egyébként is érvényes körözés van ellene.

Torino ezután privátban írt a rendőrségnek, hogy amennyiben a hatóság következő posztja elér ezer megosztást, önként megy be feladni magát, út közben összeszedi az összes szemetet, amit az iskolák körül talál, és még egy tucat fánkot is visz a rendőröknek.

Vesztére a rendőrség belement a játékba, kiírta a srác történetét, a kihívást, és alig egy óra alatt 3800 megosztást kapott a posztjuk.

CHALLENGE ACCEPTED!Mr. Champagne Torino has issued the RTPD a challenge. As you can see below, if we can have this…

Közzétette: Redford Township Police Department – 2017. október 6., péntek

Hogy ezután bemegy-e a srác, azt nem tudni, de szerintünk mindegy is, az tuti, hogy felkerült a rendőrség tennivalólistájának a tetejére. A rendőrök egyébként egy posztban megköszönték a sok megosztást, hangsúlyozva a közösség erejét.

Thank you everyone!

Közzétette: Redford Township Police Department – 2017. október 6., péntek