Zimány Linda (Fotó: Instagram)

Szőrmét reklámoz az egyébként állatvédő Zimány Linda

Ellentmondásosnak tűnő reklámkampányokban látni mostanság Zimány Lindát: egyikben az állatkínzás ellen küzd, a másikban viszont nerckiegészítőkkel promóz egy céget.

Zimány Linda több más híres magyarral egyetemben az állatkínzás ellen küzdő Állatvédőrség támogatója. A kampány érdekében ő is beállt a sorba, és véresen, sérülten, ketrecbe zárva pózolva hívta fel a figyelmet, micsoda poklot járnak meg kedvenceink.

Posted by Állatvédőrség on Donnerstag, 21. September 2017

Posted by Állatvédőrség on Donnerstag, 21. September 2017

A Bors cikke szerint azonban Zimány Linda a napokban egy magyar márka őszi kollekcióját népszerűsítette, melyben nerckiegészítőket viselt, ami látszólag ellentétes az állatvédő attitűddel.

A lap meg is kérdezte Lindát, hogy nem érzi-e ellentmondásosnak a szitut.

“Minden fórumon igyekszem nyomatékosítani az emberekben, hogy az állatok, jelen kampányban a kutyák kínzása mindennapos jelenség: állatokat kötnek autók után, olyan embertelen és brutális módszerekkel bántják őket, amit olyan gyorsan meg kell fékezni, amilyen gyorsan csak lehet. Kutyatartó vagyok, valamint közismert ember is. Nem hiszem, hogy kérdés lenne, hogy állatvédő vagyok-e, természetesen igen! Az pedig, hogy a divatot szeretem és követem is, nem hiszem, hogy összeférhetetlen lenne ezzel. A munka pedig munka.”

– idézte a válaszát a Bors.

Te odáig lennél ezért a kaki alakú táskáért?

A legújabb trendi cuccnak szánt táskát a napokban dobta ki az ASOS a piacra. Nem tudni, hogy mekkora sikerre tehetnek szert ez által a cégnél, de az biztos, hogy nagy port kavartak fel a nem mindennapi kiegészítővel.

10+1 nő, aki egy sóhajnyit túltolta a sminkjét

Az emberek zöménél a smink apró rásegítés, mely elrejti a bőrhibákat, kiemeli az arc szépségeit, diszkrét páncélként vértez fel a mindennapokban. Akiket most mutatunk, azok nem nagyon érzik, hol a határ.

Európa legszebb kislánya lett a 4 éves Menyhárt Lola

A kontinens legszebbjének választották a jászberényi Menyhárt Lolát a hétvégi Little Miss & Mister World szépségversenyen Bulgáriában. A világversenyen egy másik magyar lány, Szilágyi Noémi is szép sikert ért el.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt