Zimány Linda (Fotó: Instagram)

Szőrmét reklámoz az egyébként állatvédő Zimány Linda

Ellentmondásosnak tűnő reklámkampányokban látni mostanság Zimány Lindát: egyikben az állatkínzás ellen küzd, a másikban viszont nerckiegészítőkkel promóz egy céget.

Zimány Linda több más híres magyarral egyetemben az állatkínzás ellen küzdő Állatvédőrség támogatója. A kampány érdekében ő is beállt a sorba, és véresen, sérülten, ketrecbe zárva pózolva hívta fel a figyelmet, micsoda poklot járnak meg kedvenceink.

A Bors cikke szerint azonban Zimány Linda a napokban egy magyar márka őszi kollekcióját népszerűsítette, melyben nerckiegészítőket viselt, ami látszólag ellentétes az állatvédő attitűddel.

A lap meg is kérdezte Lindát, hogy nem érzi-e ellentmondásosnak a szitut.

„Minden fórumon igyekszem nyomatékosítani az emberekben, hogy az állatok, jelen kampányban a kutyák kínzása mindennapos jelenség: állatokat kötnek autók után, olyan embertelen és brutális módszerekkel bántják őket, amit olyan gyorsan meg kell fékezni, amilyen gyorsan csak lehet. Kutyatartó vagyok, valamint közismert ember is. Nem hiszem, hogy kérdés lenne, hogy állatvédő vagyok-e, természetesen igen! Az pedig, hogy a divatot szeretem és követem is, nem hiszem, hogy összeférhetetlen lenne ezzel. A munka pedig munka.”

– idézte a válaszát a Bors.

Zimány Linda (Fotó: Instagram)