Fotó: RTL Klub / X-Faktor

X-Faktor második forduló: Ricco és Claudia duplázott a Facebookon

Ricco és Claudia gyűjtötte a legtöbb új követőt a Facebookon az X-Faktor második hetében, de Serena Rigacci megőrizte első helyét. A verseny többi szereplője egyelőre lemaradóban van a Fészbuker.hu adatai alapján.

Serena Rigacci, az X-Faktor Facebook-sztárja 11,3 ezer követőjével még mindig a legnépszerűbb a Facebookon, azonban az elmúlt héten már nem tudta jelentősen növelni rajongói számát (1,9 ezer), miközben komoly tempóban közelít hozzá Ricco és Claudia, akik az előző hét óta dupláztak (4,2 ezerről 8,3 ezerre), és már csak 3 ezer fős lemaradásuk van az olasz versenyzőtől – derül ki a Front Page Communications gyorselemzéséből.

A dobogó első két helyezettje ezzel jelentősen elhúzott a mezőny többi tagjától, akiknek ezúttal mindössze ezres nagyságrendben sikerült új rajongókat gyűjteni. A Fészbuker.hu adatai alapján az X-Faktor Facebook toplistájának harmadik fokán Tóth Bettina áll (3,5 ezer rajongó). A második élő show kiesői ezúttal a London Kids és Mézes Norbert voltak, rajongószámaik alakulása alapján az utolsó három helyen szerepeltek, így már csak ezért is várható volt távozásuk a műsorból.

X-Faktor Facebook TOP 5 versenyző

Új rajongók száma (összes rajongó száma)

  1. Serena Rigacci – 1,9 ezer (11,3 ezer)
  2. Ricco és Claudia – 4,2 ezer (8,3 ezer)
  3. Tóth Bettina – 1,3 ezer (4,1 ezer)
  4. Gulyás Roland – 1 ezer (3,5 ezer)
  5. Erdős Viola – 0,7 ezer (2,7 ezer)

Fotó: RTL Klub / X-Faktor