Fotó: Facebook/Kasza Tibor

Titokban megnősült Kasza Tibi

Már egy hónapja a házasemberek életét éli Kasza Tibi, aki a legnagyobb titokban vette el kedvesét.

A finoman szólva sem nagy dobra vert házasodásról Kasza Tibi saját újságja, a TWN számolt be, “exkluzív információikra” hivatkozva. A Velvet szerint az esküvőt Amerikában ejtette meg Tibi és Andrea még szeptember közepén. Ez azért volt meglepő, mert korábban arról szóltak a hírek, hogy az álomesküvőre Thaiföldön kerül majd sor januárban. Ment is a számolgatás, hogy mennyibe fog kerülni a szertartás.

Hogy a mostani esküvő mennyibe került, arról egyelőre nincsenek információk, de biztosak vagyunk benne, hogy nem garasoskodott a pár. Az esküvő eltitkolása mellett azért döntöttek, mert ha már a lánykérés a nyilvánosság előtt történt, ezt a napot csak maguknak akarták.

“A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos “Igen”-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba”

– írta a velvet a TWN nyomán.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt