Fotó: Facebook/Kasza Tibor

Titokban megnősült Kasza Tibi

Már egy hónapja a házasemberek életét éli Kasza Tibi, aki a legnagyobb titokban vette el kedvesét.

A finoman szólva sem nagy dobra vert házasodásról Kasza Tibi saját újságja, a TWN számolt be, “exkluzív információikra” hivatkozva. A Velvet szerint az esküvőt Amerikában ejtette meg Tibi és Andrea még szeptember közepén. Ez azért volt meglepő, mert korábban arról szóltak a hírek, hogy az álomesküvőre Thaiföldön kerül majd sor januárban. Ment is a számolgatás, hogy mennyibe fog kerülni a szertartás.

Hogy a mostani esküvő mennyibe került, arról egyelőre nincsenek információk, de biztosak vagyunk benne, hogy nem garasoskodott a pár. Az esküvő eltitkolása mellett azért döntöttek, mert ha már a lánykérés a nyilvánosság előtt történt, ezt a napot csak maguknak akarták.

“A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos “Igen”-t. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba”

– írta a velvet a TWN nyomán.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!