Videó: ezt látta az autópályán 457-tel repesztő sofőr

Egy második világháborús vadászrepülő sebességével száguldoztak Nevadában egy Koenigsegg Agera RS-sel, hogy összejöjjön a Guiness-rekord. Összejött.

A Koenigsegg Agera RS az egyetlen olyan kocsi, mely a kereskedelmi forgalomban kapható konstrukcióban képes 450 kilométer per órával tűzni.

A hétvégén az Index szerint ezzel a kocsival nekiugrottak egy rekordkísérletnek a nevadai 160-as autópályán, és két gyorsításból 278 mérföld per órás, azaz 447 kilométer per órás csúcssebességátlagot sikerült autózni. A második gyorsulásnál a kocsi megugrotta a 280 mérföld per órát, ami a metrikus rendszerben 457 kilométer per órát jelent.

Ha mindezek után téged is érdekel, hogy mit látni egy olyan autó anyósüléséből, mely annyival száguld, mint egy második világháborús vadászgép, indítsd el a videót:

Ja, a rekordkísérlet egyébként sikerült.

Sokkoló videó: ezért öngyilkosság jobbról előzni

Látványosan demonstrálta egy száguldozó autós, hogy miért is a világ egyik legnagyobb ökörsége a jobbról előzés. Igaz, ehhez kellett egy másik, hasonlóan elmés közlekedőtárs, az egész jelenetet videóra vették.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt