Demcsák Zsuzsa (részlet az ominózus interjúból)

Visszatérhet a képernyőre Demcsák Zsuzsa

Ismét láthatjuk a tévében Demcsák Zsuzsát, aki még szeptemberben távozott az ATV-től egy igen fura interjú után.

Mint ismert, Demcsák Zsuzsa Szanyi Tiborral beszélgetett, de az interjú rendkívül szürreálissá sikeredett. Ezt követően Demcsák nem sokkal bejelentette: távozik az ATV-től. Elmondta, alvászavar, kimerültség vezetett az adásban látottakhoz, azt pedig cáfolta, hogy ivott volna, vagy nyugtatót vett volna be előtte.

A Bors szerint Demcsák Zsuzsa ismét látható lesz a tévében: az RTL Klub ugyanis betenné a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba.

Ebben a műsorban ismert személyeket zárnak össze a dzsungelben, ahol különböző feladatok teljesítésével szerezhetik meg maguknak az élelmet. Az utolsó, negyedik évadot három éve forgatták Dél-Afrikában, a megmérettetést akkor Molnár Andi nyerte.

Amint azt a Bors írta, az RTL Klub szinte azonnal megkeresték Demcsák Zsuzsát, miután lement az interjú és a felmondás. A cikk szerint a show előkészületei már gőzerővel folynak, annyit már lehet tudni, hogy Nádai Anikó és Fördős Zé vezetheti a műsort.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt