Pszichiátrián kezelik a 11 éves kisfiút, akit külföldre akart csempészni a békési pedofil tanár

Pszichiátrián kezelik a 11 éves kisfiút, akit külföldre akart csempészni a békési pedofil tanár

Pszichiátriára került az a fiú, akit egy békési informatikatanár próbált Londonba juttatni, hogy ott új életet kezdjenek.

Amint arról mi is beszámoltunk, az eset két hete történt. A férfi Londonban akart új életet kezdeni a gyerekkel, mert Magyarországon már nyomozás indult a viszonyuk miatt. A 32 éves pedagógus hamis igazolványokat csináltatott maguknak, levágta a gyerek haját, befestette szemöldökét, még piercinget is adott neki, kirándulni induló apának és fiának láttatták magukat.

A tanárt gyorsított eljárásban már el is ítélték , embercsempészésért, családi jogállás megsértésének vétségéért és okirat-hamisításért egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A kisfiúval szemben elkövetett egyéb bűncselekményeket még vizsgálják a rendőrök.

Szerda reggel a Bors azt írta: pszichiátrián kezelik a 11 éves kisfiút, a rendőrség pedig vizsgálja, hogy volt-e szexuális kapcsolat a tanár és a diák között.

A lap megszólaltatta a fiú iskolájának igazgatóját, aki elmondta, a tanár nem itt tanított, a srác csak szakkörre járt hozzá egy másik intézménybe.

„Normális viselkedésű gyermek, aki a koránál fogva ragaszkodik a nevelőihez. Egy természetes, egészséges kisgyerek, akihez közel került egy „ilyen” személyiség. Múlt hétfőn értesültem a történésekről, még nem észlelek a gyerekeken traumát, de ez nem jelent semmit, hiszen nagyon friss az ügy”

– idézte a Bors az igazgató szavait.