Részlet a videóból

Videón, ahogy kidobálják a csomagokat a magyar gépből Londonban

Mintha csak krumplis zsákok lettek volna, úgy dobálta a reptér alkalmazottja a hétvégén Lutonban a Debrecenből érkezett gép csomagjait.

„11.25 Luton szombat reggel..a Debrecenbol erkezo gep kipakolasa”

– ezzel a szöveggel tették ki a LION – Legnagyobb Info Oldal Nagy-Britanniában Facebook-csoportba a videót. Ez sajnos nem beágyazható, de az Indexen talátunk egy coubot, mely mindennél beszédesebb:

A poszthoz rengeteg komment érkezett. Volt, aki azt javasolta a közzétevőjének, hogy ossza meg mindezt a Wizzairrel is, más a reptérnek juttatná el a felvételt. Olyan is akadt azonban, aki szerint ez normális.

„Máshol is így pakolnak gépekből ki csak úgy halkan megjegyzem és semmit nem tud az ember tenni ellene… Normálisan nem fogja egyik munkás se lerakni, mert derék nélkül maradna az összes… :D Ez egy ilyen meló…,aki szép lerakásról ábrándozik az próbálja ki 1 hétig ezt a melót.”

– írta az egyik kommentelő, akinek többen osztották a véleményét. Más szerint erre fel kell készülni:

„Nem fog tetszeni a véleményem de leírom.Jo bőröndöt kell venni, szépen csomagolni a dolgaid, talán foliazni ha szükséges, de ne várjuk már el, hogy simogatva legyenek azok a borondok.”

Részlet a videóból