Fotó: 24.hu

Megtalálhatták az eltűnt VV Fannit – vagy mégsem

Russelsheimben dolgozik prostituáltként Novozánszky Fanni, akit a Való Világ 7. évadából ismert meg az ország, és aki ellen eltűnése miatt a rendőrség is körözést adott ki – írta a Bors, a lánya anyja azonban cáfol.

Még múlt héten számoltunk be arról, hogy az „Eltűnt emberekért” Facebook-csoportba felkerült egy bejegyzés, amely szerint napok óta nem találják VV Fannit, azaz Novozánszki Fannit.

Mostanra a Bors kiderítette, hogy a valóságshow egykori sztárja Németországban űzi a legősibb mesterséget.

A lap fel is hívta Fannit, aki a cikk szerint Rüsselsheimben van jelenleg. A beszélgetést rögzítették, majd megmutatták azt a lány szüleinek. Az anya először nem volt meggyőződve róla, hogy Fanni hangját hallja, de egy másik felvétellel összehasonlítva kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy ő az, aki a vonal túlsó végén válaszol a lap munkatársának.

„Az egész család ki van borulva. Nem láttam még ekkora nagydarab embert sírni, mint tegnap este a férjemet. Nagyon hiányzik a lányunk”

– mondta Fanni anyukája a Borsnak. A nő hozzátette, ha a lánya önszántából ment volna el Németországba, akkor rábízta volna valakire a kiskutyáit, melyek most az exénél, Renátónál vannak. Az anyja beszélt arról is, hogy Fanni nyáron nagyot változott, mióta egy idegen nő belépett az életébe, titkolózó lett.

„Ismerem őt, nem csinált volna ilyet, ha rajta múlna”

– tette hozzá az édesanya, aki később a Blikknek már azt mondta, mégsem Fanni hangja hallható a Bors felvételén.

„Egyértelmű, hogy nem Fanni hangja van a felvételen, de ezt korábban is mondtam. Megismerem a lányom hangját, a beszédstílusát. A telefonban Fanni angolul beszélt, de akcentussal, pedig neki tökéletes a kiejtése. Azt is hallottam, hogy valamelyik felvételen németül is beszél, de ő maximum szófoszlányokat tud németül. Kérek mindenkit, hogy ne tévesszenek meg senkit, mi csak azt szeretnénk, hogy Fanni épségben hazakerüljön”.

A Blikk szerint a német oldalon található szexhirdetésen kicserélték a nevet és fotót, ami annak köszönhető, hogy a hirdető rengeteg hívást kapott, és feltehetően értesült róla, hogy egy eltűnt lány van a fotón.

Fotó: 24.hu