Fotó: Country Living/r Ashley Childress of Sweetlilpics

Fotók: így várják első karácsonyukat a világhírű ötös ikrek

Először tapasztalhatják meg a karácsonyt azok az ötös ikrek, akik még májusban születtek Kentuckyban. A szülők mutattak róluk pár ünnepváró fotót, melyek letarolják a netet.

Az ikrek anyukája, a 30 éves Briana Driskell 22 hetes terhesen került be a kórházba, a rendkívüli terhesség miatt azonban egyre inkább veszélybe került az élete. Az orvosok azt javasolták az anyának, hogy hajtsanak végre szelektív terhesség-megszakítást, de ebbe a nő nem ment bele – írta a Country Living.

A piciket 28 hetes korukban, császármetszéssel segítették világra az orvosok. Mindegyik nagyon apró volt, testtömegük nem érte el az 1400 grammot.

null

null

Az eltelt hat hónapban a babák – Zoey Hart, Asher Blaze, Dakota Faith, Gavin Lane és Hollyn Grace Driskell – szépen fejlődtek, jól vannak, és szüleikkel együtt boldogan várják a karácsonyt.

null

null

null

null

A büszke anya és apa befizetett egy fotózásra, hogy megmutassa a világnak, hogyan is várják a karácsonyt. A fotókból képeslapok is lesznek, az anyuka ezekkel fog boldog ünnepeket kívánni a távoli rokonoknak, ismerősöknek.

null

null

null

null

Fotó: Country Living/r Ashley Childress of Sweetlilpics