Kétmilliárd forintot oszt szét használói között a Viber – így kaphatsz belőle te is

Kétmilliárd forintot oszt szét használói között a Viber – így kaphatsz belőle te is

Igazi gavallérhoz méltón ünnepli hetedik születésnapját a Viber: hétmillió dollárnyi forintot oszt szét az alkalmazást használók között, melyet telefonálásra is el lehet használni.

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása hatalmasat fejlődött az elmúlt években, csak 2017-ben 20 százalékkal bővült az ügyfélköre – írta a HVG Djamel Agaoua, a Rakuten Viber vezérigazgatója szavai nyomán.

A Vibert azért is szeretik az emberek, mert a küldő és a fogadó fél között titkosítja az özeneteket, olyannyira védett a kommunikácó, hogy még maga a cég sem férhet hozzá a hívások, üzenetek tartalmához. Más üzenetküldő alkalmazásoktól eltérően a Viber nem veszi célba felhasználóit az általuk folytatott beszélgetések, megosztott információk vagy márkák alapján, tehát nem kezd el spammelni testre szabott hirdetésekkel.

A cég most hetedik születésnapja alkalmából úgy köszöni meg a felhasználók hűségét, hogy 7 millió dollár (közel 2 milliárd forint) értékű ajándékot oszt szét a platformon. Az alkalmazás hivatalos chatbotjára feliratkozókat véletlenszerű időpontokban jutalmazzák meg, például 130-800 forint közötti Viber Out kreditet írnak nekik jóvá, vagy a legjobb eladásokat produkáló öt matricacsomagból egyhez ingyenes hozzáférést biztosítanak számukra.

– írta a HVG.

Ezt követően a felhasználók barátaikat és családtagjaikat is meghívhatják, hogy ők is feliratkozhassanak, és begyűjthessék saját ajándékaikat a chatbotból, amely – a Viberben megnyitva – ide kattintva érhető el.