Fotó: Twitter/naydxll

Szülés közben, a kórházban vizsgázott le a főiskolás kismama – fotók

Felrobbantotta a netet annak az amerikai pszichológushallgató kismamának a fotója, aki vajúdás közben, a kórházban oldotta meg utolsó vizsgafeladatát.

Nayzia Thomas az amerikai Kansas City egyik főiskoláján hallgat pszichológiát – írta a 24.hu. Úgy gondolta, még lesz ideje befejezni utolsó vizsgadolgozatát, mielőtt be kellene mennie a szülőszobára. Az élet és az úton lévő kisfiú azonban átírta a forgatókönyvet, és Nayziának korábban kórházba kellett mennie, mint hitte.

A szülés azonban nem akadályozta meg, hogy befejezze utolsó vizsgafeladatát, a kórházi ágyán is szakkönyvekkel körülvéve, laptoppal az ölben dolgozott, hogy időre leadja a munkát. Anyukája le is fotózta, a kép pedig viharos sebességgel terjed a Twitteren:

Fotó: Twitter/naydxll

A kismama azt mondta, be akarta fejezni a vizsgát szülés előtt, tanulmányai nagyon fontosak számára, nem akarta, hogy terhessége bármilyen akadályt gördítsen elé.

Nayzia tartotta magát a tervhez: befejezte az utolsó feladatát, majd pár órán belül megszült. Most egy hónapot otthon lesz a picivel, de a következő szemeszter ismét a suliban találja majd.

A fiatal anyuka a szülés közben sok vért vesztett, és sokkot is kapott, de már jól van. Ráadásul a gyermek apukája is végig vele volt, mutatott is magukról egy közös kórházi fotót:

Fotó: Twitter/naydxll

Fotó: Twitter/naydxll