Három nap ingyen hívást és netezést kapsz karácsonyra az egyik mobilszolgáltatótól

Három nap ingyen hívást és netezést kapsz karácsonyra az egyik mobilszolgáltatótól

Korlátlanul netezhetsz és telefonálhatsz az egész karácsonyban az egyik magyarországi szolgáltatónál, csak aktiválnod kell még ma a lehetőséget.

A szolgáltató jelesül a Telenor, a korlátlansághoz pedig csak aktiválni kell a kedvezményt: akik december 20-án kinyitják a Telenor adventi kalendáriumát, azok december 24-25-26-án ingyenesen és korlátlanul indíthatnak hanghívást bármely belföldi hálózatba – közölte a Telenor.

„Aki már korlátlan telefonálást tartalmazó tarifával rendelkezik, az a kalendáriumban ugyanerre az időszakra korlátlan mobilinternet-elérést aktiválhatnak telefonszámukhoz. (Azok az ügyfelek, akik már korlátlan hanghívást és adatforgalmat is biztosító tarifával rendelkeznek, más meglepetésre számíthatnak.)”

Az ajándék korlátlanságot nyújtó meglepetés minden hangelőfizetéssel rendelkező telenorosnak jár, de ehhez a Telenor adventi naptárában december 20-án aktiválni kell a kedvezményt. A sikeres aktiválásról a szolgáltató megerősítő sms-t küld. Az adventi naptár elérhető ezen az oldalon, valamint androidosoknak a Google Play áruházból, vagy iphonosoknak az App Store-ból letölthető MyTelenor alkalmazásban.

Bónuszként a Telenor még 13 ezer ügyfél hűségszerződését is eltörli, azt is szintén csak kérni kell.