Egész Szolnok keresi a rejtélyes körülmények között eltűnt tizenéves fiút

Egész Szolnok keresi a rejtélyes körülmények között eltűnt tizenéves fiút

Bulizni ment karácsony előtt, haza viszont már nem ért egy szolnoki gimis, J. Bence. A fiút december 23-a óta keresik, már az egész város összefogott, de egyelőre nem akadtak a nyomára.

Bence december 22-én bulizni ment a barátaival egy Tisza-parti klubba, ahonnan december 23-án éjjel egykor indult haza – írta a Blikk. A srác leszakadt barátaitól, egy hídnál látták utoljára.

„Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért”

– idézte a lap Bence legjobb barátját.

A 17 éves fiatal azóta nem jelentkezett be közösségi oldalára a telefonja ki van kapcsolva, a rendőrség körözést adott ki, a fotóját is közzétette, a kutatásban keresőkutyákat is bevetettek. Az első keresés sikeretlen volt, a rendőrök most a telefonját próbálják bemérni, valamint a környék kamerafelvételeit is segítségül hívják.

Turi László, a szolnoki Életjel Mentőcsoport vezetője a Blikknek elmondta, a szakasz, ahol a srác eltűnt, veszélyes, tele van aknákkal. Árad a Tisza, így a vízszint már magasabb, mint a fiú eltűnésekor volt.

Bence megtalálásáért egész Szolnok összefogott. Barátai járják a várost, hívogatják a kórházakat, hátha megtalálják.

Friss: sajtóértesülés szerint az eltűnt fiatal holttestét találhatták meg hétfőn. Részletek az alábbi cikkünkben: