Terhességi tesztet tett reklámújságjába az IKEA – videó

Különös kupont helyezett el a reklámújságjában a svéd bútorgyártó: a lapok egyikén egy terhességi tesztet találsz, ami ha pozitív jelzést ad, féláron viheted a babaágyat.

Az IKEA innovatív hirdetéseiről már többször szóltak a hírek. A cégnek a HVG szerint van egy olyan, kiterjesztett valóságra alapuló alkalmazásuk, mellyel vásárlás nélkül is látja, hogyan nézne ki a bútor otthon.

Most viszont egy kissé bizarr újítással jelentkezett reklámfronton a cég. Az egyik svéd magazinba ugyanis egy működő terhességi tesztet helyeztek el. A vásárlók némi vizelet rácsepegtetése után megtudhatják, hogy jön-e a baba, ha az eredmény pozitív, akkor rögtön féláron vehetik meg a katalógusban található babaágyat.

Nemrég az IKEA a világ legunlamasabb reklámszpotjain rugózott a média, melyeket úgy raktak össze, hogy bár nem történik bennük semmi, egyszerűen lehetetlen nem végignézni. Komolyan, a tizenötödik másodpercnél már kaparod az asztalt, annyira érdekel, mi lesz a filmek vége:

Milliók ámulnak a szuperrealisztikus tortákon – videó

Két nap alatt már 34 milliószor néztek meg a facebookozók egy rövid videót, melyben olyan, hátborzongatóan valósághű tortákat mutat egy kreatív cukrászcsapat, melyeket vagy nem lenne szíved, vagy éppen gyomrod megenni.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt