Fotó: Instagram/Vajna Tímea

Már farmerdzsekire sincs pénze Vajna Tímeának

Pokoli sora van Vajna Tímeának: múltkor kénytelen volt egy tavalyi estélyit felhúzni, most pedig egy farmerdzsekit hagyott ott a boltban, mivel az túl drága volt.

A TV2-tulaj Andy Vajna felesége még január elején árulta el az Instagramon rajongóinak, hogy az élet felé sem mindig habostorta (vagy éppen egy kád fánk, amibe meztelenül bele lehet feküdni): az idei Golden Globe-díjátadóra nem volt pénze új ruhát venni. Posztja miatt egyébként a minap kapott Tímea egy kiadós fricskát az RTL Klub A fal című vetélkedőjében.

A jelek szerint itt még nem ért véget a legatyásodás. Most a 24.hu szúrta ki, hogy Vajnáné egy farmerdzsekit volt kénytelen az üzletben hagyni, mert bár az nagyon tetszett neki, nagyon sokba került:

Bele sem merünk gondolni, hogy mi lesz most azután, hogy egy 22 éves nógrádi fiú 9,4 millió forintot nyert Andy Vajna online kaszinójában. Mondjuk ha nagyon megszorul a család, eladhatják Vajna Tímea karkötőit, amelyek a jobb kezén csilingelnek, összértékük pedig uszkve 8 millió forint körül mozog.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea