Fotó: Facebook/Vajna Tímea

Úgy tűnik, tényleg vége a Vajna Tímea–Andy Vajna álompárnak

Délelőtt még csak aggódva írtuk, hogy mindenki meglepetésére nem a feleségével, hanem asszisztensével érkezett a tegnapi Story gálára Andy Vajna, mostanra azonban más dolgok is kiderültek.

Pontosabban egyelőre csak körvonalazódni látszik: de nagyon úgy fest, hogy Vajna Tímea már el is engedte kapcsolatát a filmügyi kormánybiztos, kaszinópápa és TV2-mogullal.

A 24.hu vette észre, hogy a nő, aki Andy Vajnával gálázott, több mint kísérő, és ezt maga ATM-né állítja egy kommentelőnek írt válaszában:

Andy részéről már többről van szó, mint egy kísérőről és asszisztensről

– nyugtázta Tímea a tegnapi celebfelvonulás legjelentősebb attrakcióját, az alábbi fotónál pedig lemondóan azt is megjegyezte Andy Vajna kísérő-asszisztensével kapcsolatban, hogy

Nagyon szép szerintem, az a legfontosabb, hogy Andy boldog legyen.

Ugyanitt, egy kommentelő felvetésére pedig, miszerint akkor már nem is szül gyereket Andy Vajnának, szűkszavúan csak annyit felelt: hát nem.

Most kell erősnek maradnunk mindannyiunknak.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt